Zealand – Sjællands Erhvervsakademi

Zealands mindste og sydligste afdeling ligger i Nykøbing Falster. Her har vi samlet et professionelt team af undervisere, der brænder for deres fag og har gode kontakter i lokalområdet.

Vores tætte samarbejde med lokale virksomheder gør undervisningen praksisnær og vedkommende. For eksempel starter et projekt næsten altid med udgangspunkt i et samarbejde med en lokal virksomhed. Undervisningssproget er dansk, men mange undervisningsmaterialer er på engelsk.

 

Globalisering er en hjørnesten i Nykøbing-afdelingens strategi. Vi tænker internationalisering som en naturlig og nødvendig del af organisationens kultur. Studieturen går til udlandet, hvor der kan hentes spændende inspiration. Det er både muligt at læse et semester eller gennemføre praktikperioden i udlandet.

 

Vi lægger desuden vægt på solide strategiske partnerskaber og har tæt samarbejde med andre uddannelsesinstitutioner som for eksempel Syddansk Universitet, VUC og Professionshøjskolen Absalon samt Roskilde Universitetscenter. Vi har et uformelt studiemiljø, og de studerende har adgang til alle faciliteter bl.a. en meget fin og hyggelig kantine, der danner rammen om de studerendes fredagsbar sammen med bl.a. Absalon. Med dit adgangskort har du adgang til afdelingen 24-7, og vi har ’åben-dør-politik’ over for studerende.

 

Verden er i konstant forandring. Det er vi også.
Erhvervsakademi Sjælland ændrede navn til Zealand – Sjællands Erhvervsakademi den 15. januar 2019.

 

 

På Zealand kan du tage følgende uddannelser:

Markedsføringsøkonom

Multimediedesigner

Produktionsteknolog

 

Læs mere om de andre uddannelsessteder i Nykøbing Falster

Er du i tvivl? - Spørg os

4 + 14 =